Woonboerderij, vrijstaande woning
Image Image Image Image
 Description
Natuurliefhebbers, paardenliefhebbers, liefhebbers van ruimte en schitterende vergezichten, zoek niet verder en kom kijken bij dit unieke object. 
De Mosterdweg is gelegen in de Hargerpolder wat een beschermd natuurgebied is en eigendom is van natuurmonumenten.  Toch vindt u het kunstenaarsdorp Bergen op 10 km en het centrum van Schoorl op 5 km afstand van de woning. 
Een droom kan werkelijkheid worden, wonen zo vrij als een vogel in dit schitterende natuurgebied van Schoorl dat kan bij deze handzame boerderij met diverse paardenstallen en een oude buitenbak.  Bij zuidwesten wind kunt u ’s morgens heerlijk de geur van de zee opsnuiven van het pas nieuw aangelegde strand tegen de Hondsbossche Zeewering. Het strand is op wandel afstand van de woning. 
Indeling: Entree/hal, eetkamer, ruime slaapkamer met eigen badkamer voorzien van moderne betegeling en sanitaire.  Schitterende vergezichten over weilanden en natuurgebied vanuit de ruime woonkamer met een vide en voorzien van een gezellige openhaard.  De keuken is gesloten en voorzien van een lichte landhuis stijl keuken (De apparatuur is wat verouderd). Via de keuken loopt u door de bijkeuken in.  Via de trap vanuit de woonkamer komt u op de vide waar toegang is tot 3 ruime slaapkamers en een 2e badkamer. De bergzolder is via een vlizotrap te bereiken.  Rondom de woning treft u diverse terrassen aan waar u de gehele dag heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. 
De paardenstallen zijn vroeger geschikt geweest voor ca. 10 paarden, de rijbak van 60 x 20 meter kan eenvoudig weer als rijbak in gebruik worden genomen.  De schuur/garage biedt plaats aan 1 a 2 auto’s of is goed als hobby ruimte te gebruiken. 
Kom genieten van de vergezichten tijdens een bezichtiging. 
Bijzonderheden:  - Een unieke aanbieding door zijn schitterende locatie en mogelijkheden;  - Bekijk de unieke ligging van de woning via de Drone video!
 General Amenities

 Energy Efficiency:

 • House
  172 m2
  3 Bedrooms
  2 Baths
 • Sale
  $660,000
  Status: New
  Year Built: 1898
 Tags
Location Map
Image Gallery
 Summary
Overview
Address: Mosterdweg11
City: anders / other
State/Province: Noord-Holland / North Holland
Country: Netherlands
Zip Code: 1871PN
 Seller
 Message
3 - 9 = ?
Top